Om oss

Karlbergs begravningsbyrå är ett familjeföretag i tre generationer. Det startades 1946 av Erik Karlberg och har utvecklats till ett framstående företag inom begravning och drivs i dag av sonen Bo Carlberg och barnbarnet Björn Carlberg.

Vår strategi är att arbeta med långsiktighet och våra ledord är kvalitet – kunskap och omtanke. Vi tror att man kan ge mer personlig service i ett mindre familjeföretag där medarbetarna kan känna större delaktighet. Som ett litet familjeföretag har vi små omkostnader och ingen stor administration som kostar pengar vilket gör att vi kan hålla både hög kvalitet och vara konkurrenskraftiga prismässigt.
För att kunna hålla hög kvalitet och utvecklas har vi en tradition i att arbeta aktivt i Sveriges Begravningsbyråers Förbund som vi också är auktoriserade av.

Att vara noggranna med etiska frågor skall vara en självklarhet i vår bransch och vi har en ständig dialog kring dessa frågor och lägger särskild vikt vid hanteringen av avlidna vid t ex hämtningar och kistläggningar.

Vi som arbetar på Karlbergs Begravningsbyrå

Björn Carlberg

E-post: bjorn@karlbergs.se
Tel: 042-34 00 89
Mobil: 070-572 30 11

Ulrika Johansson

E-post: ulrika@karlbergs.se
Tel: 042-34 00 89

Eivor Göransson

E-post: eivor@karlbergs.se
Tel: 042-581 20

Marie Nilsson

E-post: marie@karlbergs.se
Tel: 042-581 20